Jun
18

Kan du sige ja til følgende ting: 1) Du har en gammel bil, som bruger halvdelen af sin tid (og hele din formue) på et værksted. 2) Du har ingen bil, men starter dagen med at blive skubbet rundt i en overfyldt og varm bus. Kan du sige ja til en af delene har du en grund til at læse videre. På denne side tilbyder vi enkle forbrugslån til en konkurrencedygtig rente, som tillader dig at købe den bil du drømmer om. Vi arbejder sammen med kompetente låneudbydere, som sikrer dig det lån du drømmer om. Lånet vil altid være på dine præmisser og du vil have indsigt i alle låneforhold. Og måtte du have spørgsmål vil der altid blive taget hånd om dem.

Et lån hos os er altid en simpel sag. Når du har sendt ansøgningen ser vi på sagen og du vil have svar indenfor et døgn. Lånet tilrettelægger vi efter dit hoved. Det vil sige at dine ønsker og behov altid vil være i højsædet, for kun på den måde kan vi skabe et lån du kan leve med. Dog kræves der ingenting af dig! Hverken at du stiller sikkerhed for lånet eller oplyser hvad pengene skal bruges til. Det letter låneprocessen både for dig og for os.

Så nu har du en valid grund til at købe en ny bil – ligegyldigt om du drømmer om en lækker Alfa Romeo eller bare en økonomisk citroën. Måske er dine drømme mindre, så har du kun brug for et mikrolån. Udfyld det online ansøgningsskema her på siden, så får du svar i løbet af 24 timer. Og allerede i næste uge kan du have en federe bil en naboens.