Aug
16

Der findes en række udbydere af kviklån i Danmark og det kan være en god ide, at kigge på forskellige udbydere hvis man er interesseret i et lån online. De forskellige udbydere har nemlig ret stor forskel på renteniveau, gebyrer og serviceniveau.
I den forbindelse gælder det om, at findet en udbyder der matcher netop ens ønsker i forhold til både pris og serviceniveau.
Det er selvfølgelig nemmere sagt en gjort og det er årsagen til at vores webportal er opbygget således at vi kan guide folk i junglen af de forskellige låneselskaber.

Vi henviser som udgangspunkt kun til långivere på det danske marked der har ydelser på markedsniveau og det betyder, at vi ikke henviser til korttidslån med virkelig høje renteniveauer som der har været beskrevet i aviser og i nyhederne generelt.
Kviklån uden sikkerhed er noget der er blevet populært at ansøge om på internettet og i den forbindelse er det selvfølgelig kan man med stor fordel benytte online tjenester, da det giver en et nemt overblik og man kan ansøge når man sidder derhjemme i ro og mag. I visse tilfælde kan det give dig som forbruger et bedre overblik end når du sidder i et banklokale med en sælger overfor dig der blot prøver, at få dig til at optage et lån helt uvildigt.
Vi er her på siden ikke uvildige, da vi bliver honoreret hvis du vælger at ansøge om et lån – men vi anbefaler dog, at du kigger på priserne både ved online långivere samt hvis du vælger at ansøge om et kviklån i din lokale bank. I visse tilfælde er banken billigere og i andre tilfælde er online långiveren billigere – så det er ikke nemt, at sige helt konkret hvilken løsning der er billigst for dig, da det beror på en individuel kreditvurdering hvilket vil sige, at der sker en vurdering af din privatøkonomi og samlede situation før der gives tilsagn om et lån.
Du skal være opmærksom på, at hvis man ansøger om et kviklån online er der visse krav til dig som ansøger
– Du er dansk statsborger.
– Du er fyldt 18år
– Du har en lønindkomst
– Du er ikke registreret som dårlig betaler

Selvom du opfylder ovenstående krav betyder det ikke, at långiveren vil bevilge dig et lån, da de laver en kreditvurdering baseret på alt deres viden omkring personer med præcis samme situation som dig. Det betyder, at hvis de har haft mange kunder der ikke har kunne betale deres lån tilbage vil det gå udover dig indirekte, da de opererer på samme måde som et forsikringsselskab. De har en risiko og det er den man skal betale for i form af renter og gebyrer. Det burde være en god forretning, at udbyde kviklån via internettet men der findes rent faktisk udbydere der har tabt mange penge på netop den forretningsmodel.
Det kan derudover være en god ide, at overveje om man har friværdi i sin ejerbolig – da det ofte er billigere at optage et kreditforeningslån i sin ejerbolig end, at ansøge om et kviklån uden sikkerhed på internettet, da långiveren i det tilfælde ikke har nogen former for sikkerhed for lånet.
I ville tilfælde kan det også betale sig, at tale med ens bank hvis man har behov for et lån i sin friværdi, da en række udbydere på nettet ofte er pantebrevsselskaber der har en del højere renter end realkreditselskaber. Realkreditselskaberne samarbejder med banker og i visse tilfælde er realkreditselskaber ejet af banker og derfor er det en løsning som vi anbefaler hvis du står i den situation, at du har friværdi i din bolig.

Dette website yder ingen typer rådgivning overhoved men henviser blot til långivere og kommer med tips for dig som forbruger. I visse tilfælde anbefaler vi, at du kontakter en privatøkonomisk rådgiver, da det kan give dig den bedste både service og anbefaling.

Vi anbefaler dig til, at læse godt på nettet fra de forskellige långivere og vælge at ansøge om et eller flere steder så du kan se konkret hvilket lånetilbud du får tilbudt af de låneselskaber.