Dec
15

Fordelene ved at låne

posted by admin in Privatlån

… kan være mange! Mange mennesker har dog en opfattelse af lån, som langt fra inkluderer fordele. Hører du også til dem, der præker at opsparing, og ikke lån, er vejen til dine ønsker?

Det er ikke vores pointe her at argumentere mod snusfornuft. På samme måde er der ikke vores intention at overbevise folk, der ikke har brug for et lån om alligevel at låne penge. Derimod er denne artikel rettet mod alle jer, som nægter jer selv store ønsker, som så let som ingenting kan gå i opfyldelse. I ved godt selv hvem I er!

Måske er det en livslang drøm at se Australien, Pyramiderne, Eifeltårnet eller en plet i Danmark? Måske har du altid drømt om engang at eje en hest, en motorcykel eller et par ski? Ønskerne kan der være mange bud på, lige så mange som der er mennesker, der læser dette. Men fælles er, at de langt fra er uopnåelige.

Pengene kan lånes.

Ja! Der er absolut ingen tvivl om, at det er langt mere fornuft at spare op til rejsen, cyklen eller computeren. Men med opsparing er der en ualmindelig stor sandsynlighed for, at opsparingen undervejs bliver brugt til andre ting. En svær økonomisk periode, en skade på bilen eller bare ganske almindeligt forbrug. I slutningen er det eneste, det betyder, at du aldrig fik dit ønske opfyldt.
Og ja! Der er altid vigtigere ting at bruge sine penge på. Men hvorfor skal man nægte sig selv det, man virkelig ønsker sig, når vi er så heldige at leve i en verden hvor næsten alt er muligt?
 
Det handler altså om prioritering! Er pengene først lånt, skal de nok blive betalt tilbage. Det har kostet dig penge, men det er op til dig at vurdere, om ikke det har været det værd?

Læs mere her på sitet, og få svar på alle dine spørgsmål omkring forbrugslån. Du kan også læse om overvejelser før du optager lån og låne penge på en fornuftig måde.

God fornøjelse med at opfylde dine største ønsker. Og er dit største ønske på størrelse med et hus? Så læs med her om bolig-finansiering på nettet.