Dec
05

Har du også prøvet at vågne op med et smil på læben med erindringen om den drøm, hvor det endelig var dig, der blev den heldige lottovinder med 25 millioner i puljen, mindst! Pengene forsvandt med drømmen, men hvad brugte du dem på? Hvor meget ville det koste at finansiere din drøm?

Mange mennesker lever det meste af et liv med en helt specifik drøm, som måske luner i en trist hverdag, men som aldrig bliver til mere end dagsdrømmeri. Sådan behøver det dog ikke at være! Den verden vi lever i, fortæller os nemlig, at alt er muligt, at vi skal udleve vores inderste drømme, og at man kun fortryder de ting, man ikke gjorde.

Ofte er det pengene, der er grunden til, at den store drøm bliver lagt på hylden til fordel for 8 – 16 jobbet, terminsydelsen og elregningen. Men ofte viser det sig, at netop pengene er det mindste problem, der står mellem dig og din drøm. Pengene kan du nemlig låne.

Lånemarkedet er de seneste år eksploderet, og det har aldrig været nemmere at låne penge. Alligevel har mange mennesker den indstilling, at det er forkert at låne penge – i hvert fald hvis pengene skal gå til noget så fornøjeligt som en drøm. Men så længe man er en smule realistisk med beløbet, behøver det ikke at være en dårlig ide. Finansieringen af en drøm sikrer nemlig at drømmen udleves – til forskel fra en opsparing som ofte ender med at gå til vuggestuepladsen, bilen eller andre langt vigtigere ting! Men hvad er vigtigst? Den store drøm eller den praktiske hverdag? Det er op til den enkelte at prioritere…

Drømmer du om en biltur tværs gennem USA, eller er det Afrika, du altid har drømt om at opleve? Måske har du altid drømt om et kolonihavehus, eller er det en Harley Davidson du altid har ønsket dig? Uanset hvad du drømte, da du blev lottomillionær for en nat, kan du finde svar på alle dine spørgsmål om finansiering her på sitet.