Nov
01

Vi henviser dig til en dansk långiver som låner helt op til 15000 kroner og det er dejligt hvis du er på udkik efter et fladskærmsfjernsyn eller andet godt som du har behov for finansiering til. Et lån uden sikkerhed er en mulighed for dig som har behov for finansiering til forbrugsgoder og hvor du ikke selv har alle pengene.

Det er vigtigt, at du kigger på låneomkostningerne og især er opmærksom på ÅOP som står for årlige omkostninger i procent – vi henviser udelukkende til professionelle långivere som viser ÅOP og de har korrekt udregnet ÅOP, da enkelte långivere ikke vælger at vise det selvom det er et lovkrav. Du skal derfor være opmærksom på om du får præcist den information som du har behov for omkring dit låneforløb.

ÅOP står for årlige omkostninger i procent og det betyder i grove træk de omkostninger som der er i et helt år opgivet i procent – det er rigtig smart, da det gør det nemt at sammenligne forskellige lån uanset hvem der er långiver. De fleste sammenligner betegnelsen ÅOP lidt som “kiloprisen” på lånet.